10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 75. yılında minnet, saygı ve özlemle 11. sınıf öğrencilerinin hazırladığı bir törenle andık. Öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören büyük bir ilgi ile izlendi.

Erken saatlerde bahçede toplanan öğrencilerimizin bu anlamlı günde gösterdikleri duyarlılık tüm öğretmenlerimizin dikkatinden de kaçmadı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan tören, Psikoloji Öğretmenimiz Nil Hamamcıoğlu’nun anlamlı ve etkili konuşması ile devam etti.

“Atatürk Kimdir ?” konulu kısa bir videodan sonra öğrencilerimizden Nihal Yılmaz, Atatürk’le ilgili düşünce ve duygularını bizlerle paylaştı.

Yine 11. sınıf öğrencilerimizden Dağhan Şahinkaya kemanıyla,Naz Akkaya piyano ile, Gonca Kurt da sesiyle bu anlamlı törende bizlerle beraber oldular. Tören, Cengiz Uygur, İrem Aksu ve Lale Boz’un seslendirdikleri şiirlerle devam etti.

“Atatürk’ten Anılar” videosunun ardından Emir Leki ve Ece Telyakar, “Atatürk’ün Gençliğe Hitabı”nı ve “Gençliğin Ata’ya Cevabı”nı coşkulu bir şekilde arkadaşlarıyla paylaştılar.

Tören, Aşık Mahzunî Şerif’in seslendirdiği “ Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm” türküsüyle sona erdi.

Nil Hamamcıoğlu 10 Kasım konuşması
İndir (30.3 kio)