16 Mayıs 2016’da NDS’de Nasuh Mahruki konferansı

16 Mayıs 2016’da NDS Gösteri Salonu, Sion Öğrenci Komitesi (C.E.S.)’in girişimiyle, ünlü Türk dağcı, yazar, fotoğrafçı ve yapımcı, Arama Kurtarma Derneği Akut’un kurucu üyesi ve başkanı ve aynı zamanda kariyer ve motivasyon koçu olan Nasuh Mahruki’yi ağırladı.

Konferansının “Kendi Everestiniz’e nasıl ulaşırsınız?” başlığı, kendi performansını yansıtmakta çünkü Nasuh Mahruki 1995’te yirmi yedi yaşındayken Everest tepesine tırmanan ilk Türk’tür.

Olağan dışı bir geçmişe ve olağanüstü dinamizme sahip bu sıra dışı karakter öğrencilere kişisel gelişimden, ekip çalışmasından, risk değerlendirmesinden, ama aynı zamanda hedef belirleme, davranış benimseme ve kendi zirvelerine ulaşmak için zorunlu olan disiplinden söz etti...