2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Ücretsiz Okuma Başvuruları

Sayın Veli,

2015-2016 Öğretim Yılında Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği Ücretsiz veya Burslu okuyacak öğrenciler maddesi uyarınca ücretsiz okuma hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin başvuruları 4 Mayıs – 29 Mayıs tarihleri arasında kabul edilecektir.

2014-2015 Öğretim Yılı sonunda sınıfını doğrudan geçen, hiç disiplin cezası almamış öğrencilerin ücretsiz okuma başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru için tüm evrakların bir dosya halinde muhasebe departmanına teslim edilmesi gereklidir.

Belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular ve eksik evraklı dosyalar değerlendirmeye alınmayacaktır. Bilgilerinize sunulur.

Not:
1- İlgili yönetmelik uyarınca, okulun toplam kontenjanının yüzde üçü ücretsiz okuma hakkından yararlanır.
2- Duyuru ve gerekli evraklar listesi öğrencilere de dağıtılmıştır; duyurunun okundu bilgisinin tüm veliler tarafından imzalanarak ilgili müdür yardımcısına iletilmesi gereklidir.
3- Burs Komisyonu, başvuruda bulunan aileleri evlerinde ziyaret edebilir.
4- Bu duyuru okulun kayıtlı öğrencilerine yöneliktir, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında hazırlık sınıfına kayıt hakkı kazanacak öğrencilerin başvuruları için duyuru ayrıca yapılacaktır.