2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Öğrenim Ücretleri ( Halen öğrenci olanlar)

Sayın Veli,

2015-2016 Öğretim Yılı için belirlenen okul ücreti, ödeme koşulları ve kayıt yenileme tarihleri konusunda sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Konuyla ilgili detaylı açıklamalar ve yazı ekinde bulunmaktadır.

Kayıt ve sözleşme yenileme işlemleri Akbank Harbiye Şubesi personeli tarafından 1 Haziran– 30 Haziran tarihlerinde 9.00-17.00 saatleri arasında okulumuzda yapılacaktır. Kişi ya da adres değişikliği yoksa, sözleşme yenilenmesi için nüfus kağıdı ibrazı yeterlidir. Ancak sözleşme farklı bir kişi adına düzenlenecek ise ya da adres değişikliği söz konusuysa nüfus kağıdı fotokopisi ile son aya ait telefon, elektrik, su vs faturası getirilmesi gereklidir.

Tüm velilerimizin kayıt işlemlerini 30 Haziran’a kadar tamamlamak konusunda gereken özeni göstereceğine inanıyoruz.

Ekte bulunan 2015-2016 ücretleriyle ilgili bilgilendirme yazısının tarafınızdan imzalanıp 29 Mayıs Cuma gününe kadar ilgili müdür yardımcısına teslim edilmesini rica eder, dikkatinize teşekkür ederiz.

Ekler

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Öğrenim Ücretleri