2015-2016 Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu Tutanağı

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 2014-2015 dönemi Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Cesur SANER söz alarak yıl içinde yapılan çalışmaları anlattı ve bu dönem boyunca beraber çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.
Bu konuşmanın ardından Okul Müdürü Sayın Yann de LANSALUT ve Türk Müdür Başyardımcısı Sayın Suzan SEVGİ söz aldılar.

Konuşmaların ardından, çocukları mezun olan Okul Aile Birliği üyesi veliler Ayşe ERTUNA ve Kadriye KOÇYİĞİT’e anı plaketleri sunuldu.

Gündemin birinci maddesi gereğince Divan heyetinin oluşumuna geçildi ve yapılan oylamada Divan Başkanlığı’na Muazzez YILMAZ, Katipliğe Ergül ÖNEN ve Oy Sayım Memurluğu’na Serap KARABIYIK oy birliği ile seçildiler.

2014-2015 Dönemi Okul Aile Birliği faaliyet raporu ve denetim raporu okundu. Ardından 2014-2015 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu çalışmalarının ibrasına geçildi ve yapılan oylamada eski dönem yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yönetim kurulu adaylarının kendilerini tanıtmasından sonra yeni dönem Okul Aile Birliği seçimlerine geçildi.Geçen dönem başkanı Cesur Saner, başkan yardımcısı Turgay Keskin iş tempolarının yoğunluğunu dile getirerek aday olmayacaklarını ancak Birliğe desteklerini sürdüreceklerini belirttiler. Oylama neticesinde Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Yedek üyeleri aşağıdaki şekilde oluştu.

NETİM KURULU -ASİL-

Selen ŞERBETÇİ
Müge SELVİ
Serap KARABIYIK
Seval UMUT SUBAŞI
Ergül ÖNEN

DENETLEME KURULU -ASİL-
Mehmet Kadir FİLİZER
Lida GOLBA (öğretmen)
Nil HAMAMCIOĞLU (öğretmen)

NETİM KURULU -YEDEK-
Nesrin AKSU
Neslihan FIRAT
Mahmut ORHAN
Hülya SAY
Sevinç ŞİRİNLER

DENETLEME KURULU -YEDEK-
Gamze AKSÜT

27 Ekim Salı günü gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri kendi aralarında iş bölümü yaptılar.
Görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlendi :

Başkan: Selen ŞERBETÇİ
Başkan Yardımcısı: Müge SELVİ
Muhasip: Ergül ÖNEN
Sekreter: Serap KARABIYIK
Üye: Seval Umut SUBAŞI

Yeni dönem Okul Aile Birliğine çalışmalarında başarılar dileriz.