2015 NDS Mezuniyet Töreni

23 Haziran akşamı Notre Dame de Sion’un büyük bahçesinde 2015 mezunları törenle diplomalarını aldılar.

Bu yıl mezun olan 137 öğrenciyi onurlandırmak için düzenlenen törene veliler, okul müdürleri ve öğretmenleri ile Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, NDS’liler Derneği Başkanı Lale Murtezaoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Cesur Saner ve yönetim kurulu üyeleri, Okul Kurucu Temsilcisi temsilcisi Sör Monique ve öğrencilerin yakın arkadaşları katıldı.

Tören, mezuniyet cübbelerini giymiş öğrencilerin menekşe çiçekleri ile süslü bahçeye inişleriyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Ece Talyakar Türkçe, Ege Enginol Fransızca olarak mezun öğrenciler adına açılış konuşmasını yaptılar.

Okul müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi’nin konuşmalarından sonra veliler adına konuşmayı aynı zamanda NDS mezunu olan Arzu Öztürkmen yaptı.

Ardından son sınıflar müdür yardımcısı Aurelie Frau Kozak’ın takdimiyle diplomaların teslim törenine geçildi.

Okul birincisi Sofi Farazande, ikincisi Ayşe Nihal Yılmaz, üçüncüsü Natela Yaren Akalın’a NDS’liler Derneği ve Okul Aile Birliği tarafından hediyeleri takdim edildi.

Sofi Farazande’nin yaptığı konuşmanın ardından tüm mezunlar sırasıyla diplomalarını öğretmenlerinin elinden aldılar.

Mezunlarımızı kutluyor, kendilerine üniversitede ve tüm yaşamlarında başarılar, iyi şanslar diliyoruz.