2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları

Sayın Veli, Sevgili Öğrencimiz,

2016-2017 yılında Eğitim-Öğretim’e 5 Eylül Pazartesi günü başlayacağız.

Yeni yıl hazırlıklarınızı kolaylıkla tamamlayabilmeniz için 31 Ağustos Çarşamba gününden itibaren okulumuzda:

Üniforma satışları 1 Ağustos tarihinden itibaren, kitabevi satışları 22 Ağustos tarihinden itibaren internet üzerinden de yapılabilecektir.

Kitabevi internet satışı için tıklayınız.

Üniforma satışı

Okul üniforması FORMARAM Forma Tekstil Üretim ve Pazarlama Ltd.Şti tarafından üretilmekte ve satılmaktadır. (Online sipariş için okul şifresi: 6666)

Firma 31 Ağustos, 1-2-5-6 Eylül tarihlerinde okulda stant kurarak satış yapacaktır. Bu tarihlerde mağazada satış olmayacaktır. ( İnternet üzerinden satış siparişi olabilir.)

Mağaza satışına 7 Eylül tarihinden itibaren devam edilecektir.
Olası yoğunluğu azaltmak için üniforma ile ilgili alışverişlerin son haftaya bırakılmaması rica olunur.

Öğrencilerin yoğun isteği üzerine üst seçeneklerine siyah okul logolu kapüşonlu (bordo üst seçeneğine göre daha kalın kumaştan yapılmış) s-shirt eklenmiştir.

Ürünler ve fiyat listesi için tıklayınız.

Ders Kitapları

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel okullara ücretsiz kitap verilecektir. Türk Edebiyatı, Dil ve Anlatım, Tarih, Coğrafya vb. derslerin kitapları elimize ulaştığı zaman ücretsiz olarak dağıtılacaktır.

Beyaz Adam Kitabevi’nin okulumuzdaki standı 31 Ağustos- 2 Eylül tarihlerinde her gün 9.00 -16.00 saatleri; okul açıldıktan sonra 5 Eylül - 9 Eylül tarihlerinde 7.30 -14.30 saatleri arasında açık olacaktır.
Kitabevi internet satışı için tıklayınız.
Siparişiniz bu durumda evinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti şirket tarafından karşılanacaktır.

İngilizce okutulan derslerin kitaplarını (9.sınıf), Türkçe okuma kitaplarını, yardımcı ders kitaplarını ve kırtasiye malzemelerini bu stanttan satın alabilir ya da dışarıdan temin edebilirsiniz.
(Yardımcı ve kaynak kültür kitapları piyasa satış fiyatından %20 indirimli, İngilizce kitaplar %15 ve kırtasiye malzemeleri %10 indirimli satılacaktır. Nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapılmaktadır.)

Türkçe dersi okuma kitapları listesi için tıklayınız. Bu kitapları önceden alacaksanız yayınevlerine lütfen dikkat ediniz.

Fransızca ders kitapları ve Fransızca/İngilizce/ Türkçe okutulan derslerin kitapçıklarının satışı 31 Ağustos günü 12.00-18.00, 1 Eylül - 2 Eylül tarihlerinde 9.00-16.00 saatleri; okul açıldıktan sonra 5 Eylül - 8 Eylül tarihlerinde 7.30 -14.30 saatleri arasında Medyatek girişinde yapılacaktır.
Son sınıflar ve hazırlık sınıfları dışında tüm seviyelerin bu bölümden alışverişlerini okul açılmadan tamamlamalarını önemle rica ederiz. (Okulun açıldığı 5 Eylül günü tören saatinde satış yapılmaz.)
Medyatek’te ödeme sadece nakit olarak yapılabilecektir.

Bu kitap ve kitapçıkların listesini görmek için tıklayınız.

Ayrıca,

Konuları dikkatinize sunar, gereğini rica ederiz.