2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları

Sayın Veli, Sevgili Öğrencimiz,

Yeni yıl hazırlıklarınızı kolaylıkla tamamlayabilmeniz için 23 Ağustos Çarşamba gününden itibaren okulumuzda:

Üniforma satışı

Okul üniforması FORMARAM Forma Tekstil Üretim ve Pazarlama Ltd.Şti tarafından üretilmekte ve satılmaktadır. (Online sipariş için okul şifresi: 6666)

Firma 23, 24, 25 Ağustos ve 5 Eylül günlerinde okulda kurulan stantta satış yapacaktır. Bu tarihlerde mağazada satış olmayacaktır. (Bu dönemde internet üzerinden sipariş verilmesi mümkündür; kargo ücreti şirket tarafından karşılanır.)

Mağaza satışına 6 Eylül tarihinden itibaren devam edilecektir.

Olası yoğunluğu azaltmak için üniforma ile ilgili alışverişlerin son güne bırakılmaması önemle rica olunur. Sistem tüm yıl boyunca internet siparişine açıktır.

Üniforma ve fiyat listesi için tıklayınız.

Ders Kitapları

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel okullara ders kitapları ücretsiz olarak dağıtılacaktır.

Beyaz Adam Kitabevi’nin okulumuzdaki standı 23, 24, 25 Ağustos ve 5 Eylül günlerinde 9.00 -16.00 saatleri; 6 -7-8 Eylül günleri 7.30 -14.30 saatleri arasında açık olacaktır.

İngilizce okutulan derslerin kitaplarını (9. ve 10. sınıf), Türkçe okuma kitaplarını, yardımcı ders kitaplarını ve kırtasiye malzemelerini bu stanttan satın alabilir ya da dışarıdan temin edebilirsiniz.
(Yardımcı ve kaynak kültür kitapları piyasa satış fiyatından %20 indirimli, İngilizce kitaplar %15 ve kırtasiye malzemeleri %10 indirimli satılacaktır. Nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapılmaktadır.)

Kitabevi internet satışı için tıklayınız.
Siparişiniz bu durumda evinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti şirket tarafından karşılanacaktır.

9.sınıflarda program değişikliği nedeniyle yardımcı ders kitaplarının baskısı henüz tamamlanmamıştır.

Türkçe dersi okuma kitapları listesi için tıklayınız.
Bu kitapları önceden alacaksanız yayınevlerine lütfen dikkat ediniz.

Fransızca ders kitapları ve Fransızca/İngilizce/ Türkçe okutulan derslerin kitapçıklarının satışı 23 Ağustos günü 12.00-18.00, 24,25 Ağustos ve 5 Eylül tarihlerinde 9.00-16.00 saatleri; 6-7-8 Eylül tarihlerinde 7.30 -14.30 saatleri arasında Medyatek girişinde yapılacaktır.
Son sınıflar ve hazırlık sınıfları dışında tüm seviyelerin bu bölümden alışverişlerini okul açılmadan tamamlamalarını önemle rica ederiz. (6 Eylül günü tören saatinde satış yapılmaz.)
Medyatek’te ödeme sadece nakit olarak yapılabilecektir.

Bu kitap ve kitapçıkların listesini görmek için tıklayınız.

Ayrıca,

Konuları dikkatinize sunar, gereğini rica ederiz.

Not: 28,29,30 Ağustos tarihlerinde okul kapalı olacaktır.

Ekler

Kitapçıkların listesi