2017 ÖSYM Yerleştirme Sonuçları

2017 Mezunlarımızı, öğrencilerimize lise dönemleri boyunca eşlik eden öğretmenlerimizi ve okulla iş birliği içinde çocuklarını en doğru şekilde destekleyen velilerimizi bu ortak başarı tablosu için kutlarız.

Sonuçlar öğrenci isimlerine göre alfabetik olarak sıralanmıştır.

Sevgili 2017 Mezunları,

En kısa zamanda ÖSYM ile yerleştiğiniz bölüm, Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı ile kazandığınız bölüm ve yurt dışı üniversitelerinden aldığınız kabulleri tek listede toplayacağız.
Son tercihinizi müdür yardımcınız Aurelie Frau Kozak’a ve rehber öğretmeniniz Tuna Saikalı’ya bildirmenizi rica eder, üniversite yaşamınızda başarılar dileriz.

Fransa Üniversitelerine kabulleri görmek için tıklayınız.
ABD, Kanada, İngiltere Üniversitelerine kabulleri görmek için tıklayınız.
Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Ad, SoyadÜniversiteBölüm
AHMET EMRE İSKENDER SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Endüstri Mühendisliği Programları (İngilizce) (Ücretli)
AHMET ÖLÇÜM SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Yönetim Bilimleri Programları (İngilizce) (%25 Burslu)
ALEYNA BÜYÜKŞALVARCI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Felsefe (İngilizce)