2018-2019 Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Tutanağı

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Ekim 2018 Perşembe günü gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 2017-2018 dönemi Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Selen ŞERBETÇİ söz alarak hazırlanan kısa film eşliğinde 2017-2018 yılı içinde yapılan çalışmaları anlattı, faaliyet raporunu paylaştı ve dönem boyunca beraber çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.

Bu konuşmanın ardından Okul Müdürü Yann DE LANSALUT ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan SEVGİ söz aldılar. Okulun yeni projelerinden, Okul Aile Birliğinin öneminden söz ettiler; Okul Aile Birliği Başkan ve üyelerine teşekkürlerini ifade ettiler.
Konuşmaların ardından, üç yıl boyunca Okul Aile Birliği başkanlığı yapan Sayın Selen ŞERBETÇİ’ye okul idarecileri tarafından teşekkür plaketi sunuldu. 2017-2018 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Selen ŞERBETÇİ, Ergül ONEN, Gülnur BAYKURT, Berna LAÇİN ve Cüneyt İLÇÖL’e teşekkür edildi.

Ardından uzun yıllardır Okul Aile Birliği’ne katkı sağlamış üyelerden çocukları mezun olanlar sahneye çağrıldı. Ergül ÖNEN, Serap KARABIYIK, Necla ARSLAN,Fatma GÜNÇAVDI, Nesrin AKSU, Saba TÜMER, Necdet GÖKDEMİR ve Harika GEREK’e anı plaketleri sunuldu.

Emel GÖNENÇ ve Turgay KESKİN yoğun iş programları nedeniyle toplantıya katılamadılar.

Gündemin ilgili maddesi gereğince Divan heyetinin oluşumuna geçildi ve yapılan oylamada Divan Başkanlığı’na Berrin ADIYAMAN, Katipliğe Tamer ALGÜL ve Oy Sayım Memurluğu’na Güldenir KURTAR oy birliği ile seçildiler.

2017-2018 Dönemi Okul Aile Birliği denetim raporu Denetleme Kurulu üyesi Aycan AKSUNGUR tarafından okundu. Ardından 2017-2018 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu çalışmalarının ibrasına geçildi ve yapılan oylamada eski dönem yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yönetim kurulu adaylarının kendilerini tanıtmasından sonra yeni dönem Okul Aile Birliği seçimlerine geçildi. Oylama neticesinde Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Yedek üyeleri aşağıdaki şekilde oluştu.

NETİM KURULU -ASİL-
Gamze AKSÜT
Aycan AKSUNGUR
Mahmut ORHAN
Yeşim ERDOĞAN
Şebnem ŞENLİ

DENETLEME KURULU -ASİL-

Cüneyt İLÇÖL
Aurélie Frau KOZAK ( müdür yardımcısı)
Tuna SAİKALİ (öğretmen)

NETİM KURULU -YEDEK-
Selda OKAN
Didem GÜLMEZ
Gülnur BAYKURT
Ayşen KAYAHAN
Ayla ŞENEL

DENETLEME KURULU -YEDEK-
Ayşenur YÜZBAŞIOĞLU

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri kendi aralarında iş bölümü yaptılar.
Görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlendi :

Başkan: Gamze AKSÜT
Başkan Yardımcısı: Aycan AKSUNGUR
Genel Sekreter: Sebnem ŞENLİ
Muhasip Üye: Mahmut ORHAN
Üye: Yeşim ERDOĞAN

Yeni dönem Okul Aile Birliğine çalışmalarında başarılar dileriz.