2018 Mezunlarının son tercih ettiği üniversite/bölüm

2018 Mezunlarımızın, ÖSYM ile yerleştiğin bölüm, Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı ile kazandıkları bölüm ve yurt dışı üniversitelerinden aldıkları kabuller tek listede toplanmış, tablonun son kolonunda tercih ettikleri üniversite/bölüm belirtilmiştir.

2018 Mezunlarımızı kutluyor, üniversite ve hayat yolunda başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimizin %45,80’inin Türkiye’de bir üniversiteye, %49,61’inin yurt dışında bir üniversiteye ( % 25, 95 Fransa, %23, 66 ABD, Kanada, Ingiltere, Hollanda) devam etmeyi tercih etmiştir.
Bazı öğrencilerimizin son tercih bilgisine ulaşılamamış ve/veya ogrencimiz kabullerine rağmen üniversiteye yerleşmemeyi tercih etmiştir. Genel dosyayı yayınlayıp, bu bilgileri zaman içinde güncellemeyi tercih ettik.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında şifresiz alandaki bilgilerde öğrenci adı, soyadı yerine okul numarası yazılması uygun görülmüştür.