2019-2020 Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Tutanağı

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Ekim 2019 Perşembe günü gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 2018-2019 dönemi Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Gamze AKSÜT söz alarak hazırlanan kısa film eşliğinde 2018-2019 yılı içinde yapılan çalışmaları anlattı, faaliyet raporunu paylaştı ve dönem boyunca beraber çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.

Bu konuşmanın ardından Okul Müdürü Yann DE LANSALUT ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan SEVGİ söz aldılar. Okulun yeni projelerinden, Okul Aile Birliğinin öneminden söz ettiler; Okul Aile Birliği Başkan ve üyelerine teşekkürlerini ifade ettiler.
Konuşmaların ardından, 2018-2019 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu başkanı Gamze AKSÜT ve üyeler Aycan AKSUNGUR, Mahmut ORHAN, Yeşim ERDOĞAN, Şebnem ŞENLİ’ye teşekkür edildi.

Ardından uzun yıllardır Okul Aile Birliği’ne katkı sağlamış üyelerden çocukları mezun olanlar sahneye çağrıldı. Mahmut ORHAN, Tamar BAĞAM, Sevinç ŞİRİNLER, Berrin ADIYAMAN ve Ahmet KAYIKÇI’ya anı plaketleri sunuldu.

Gündemin ilgili maddesi gereğince Divan heyetinin oluşumuna geçildi ve yapılan oylamada Divan Başkanlığı’na Ülfet ANKARALI, Katipliğe Kaan PEKKAN ve Oy Sayım Memurluğu’na Pınar SAYIN SANDIKÇI oy birliği ile seçildiler.

2018-2019 Dönemi Okul Aile Birliği denetim raporu Denetleme Kurulu üyesi Cüneyt İLÇÖL tarafından okundu. Ardından 2018-2019 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu çalışmalarının ibrasına geçildi ve yapılan oylamada eski dönem yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yönetim kurulu adaylarının kendilerini tanıtmasından sonra yeni dönem Okul Aile Birliği seçimlerine geçildi. Oylama neticesinde Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Yedek üyeleri aşağıdaki şekilde oluştu.

NETİM KURULU -ASİL-

Can ÖZYURT
Gamze AKSÜT
Ülkü CEYLAN
Burçak IŞIK
Gülşen KÖPRÜBAŞI

DENETLEME KURULU -ASİL-

Meltem YAZICIOĞLU
Tuna SAİKALİ ( müdür yardımcısı)
Güner ILICA (öğretmen)

NETİM KURULU -YEDEK-

Onur ERALP
Sevgin İSFENDİYAROĞLU
Gülşah AKGÜN YÜCEL
Tuba GEÇER
Deniz ERSÖZ

DENETLEME KURULU -YEDEK-
Didem GÜLMEZ

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri kendi aralarında iş bölümü yaptılar.

Görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlendi :
Başkan: Gamze AKSÜT
Başkan Yardımcısı:  Can ÖZYURT
Genel Sekreter:  Burçak IŞIK
Muhasip Üye:  Ülkü CEYLAN
Üye: Gülşen KÖPRÜBAŞI

Yeni dönem Okul Aile Birliğine çalışmalarında başarılar dileriz.