21 Nisan NDS Sürdürülebilir Yaşam/Çevre ve Sosyal Yardım Kulübü ve Okul Aile Birliği temsilcilerinin İzmit Ortaburun Köyü ziyareti

NDS Sürdürülebilir Yaşam/Çevre ve Sosyal Yardım Kulübü öğrencileri, öğretmenleri Seval Erol ve Jülide Dağtekin, Okul Aile Birliği Temsilcileri ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi’yle birlikte 21 Nisan Perşembe günü İzmit Ortaburun Köyü’nü ziyaret ettiler.

İzmit Ortaburun Köyü’nde, Kocaeli Belediyesi ile işbirliği içinde yürütülen köy kalkındırma projesinde ilk olarak ceviz bahçesinde inceleme yapıldı.

Yenilenen atıl durumundaki okul binasının öğrenci ve köy halkı için bir bilgi evi olmasına karar verildi. Okul Aile Birliğinin desteği ile binanın içinin düzenlenmesi ve gereken malzemelerin hazırlanması (masalar, sandalyeler, koltuklar, bilgisayarlar, kütüphane, vs) bu doğrultuda yapılacak.