21 Nisan’da NDS Sürdürülebilir Yaşam/Çevre ve Sosyal Yardım Kulübünün Acısu İlkokulu ziyareti

21 Nisan’da NDS Sürdürülebilir Yaşam/Çevre ve Sosyal Yardım Kulübü ile Okul Aile Birliği temsilcilerinin Acısu İlköğretim Okulu ziyareti

NDS Sürdürülebilir Yaşam/Çevre ve Sosyal Yardım Kulübü öğrencileri, öğretmenleri Seval Erol ve Jülide Dağtekin, Okul Aile Birliği Temsilcileri ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi eşliğinde Ortaburun Köyü’nü ziyaret ettikten sonra Acısu’ya gittiler.

Köyden ayrılan ekibimiz 1999 İzmit depremi sonrası okulumuz tarafından inşa edilen Acısu İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Küçük öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterileri izledikten sonra okul binasını gezen öğrencilerimiz ve Okul Aile Birliği, hazırlamış oldukları hediyeleri (kırtasiye malzemeleri, vs.) Acısu İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıttılar.