22 Ocak 2015’te, NDS’nin Birinci Dönem Sonu C.E.S. Toplantısı

22 Ocak’ta, Arda Genç’in başkanlık ettiği NDS Öğrenci Birliği tüm öğrencilerle oditoryumda toplandı.

C.E.S. ile, önce Hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri, sonra da 10. ve 11. sınıf öğrencileri buluştu.

Öğrencilerin C.E.S. tarafından gerçekleştirilen çeşitli organizasyonlara yaklaşımları, Yılbaşı kutlamasıyla ilgili birkaç eleştiri dışında, genellikle olumluydu.

Başkan arkadaşlarını ikinci dönem etkinlikleri konusunda bilgilendirdi; bunların arasında özellikle NDS’de bir Bilim Haftası, eğitim yılı sonunda bir Sion Fest’İn yanı sıra, Mart ve Mayıs aylarında Frankofoni Spor Turnuvası’na ve Tiyatro Festivali’ne destek sayıldı.