4 Mart 2016 Cuma, 2016 NDS Frankofoni Spor Turnuvası’nın ilk günü

2016 NDS Frankofoni Spor Turnuvası 4 Mart Cuma günü, NDS’deki arkadaşlarıyla buluşmaya gelen Saint-Benoît, Sainte-Pulchérie, Saint-Joseph, Saint-Michel Fransız Liseleri ile Galatasaray Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla başladı.

Turnuvanın açılışı bayrak töreni ve İstiklal marşıyla yapıldı.

Sonrasında, Gösteri Salonu’nda Beden Dersi Öğretmenimiz Semra Duman’ın öğrencileri ve Saint-Michel, Saint-Joseph ve Saint-Benoît Liselerinden gelen kız öğrencilerin sunduğu dans gösterisi yer aldı.

Karşılaşmaların programı, kız ve erkek basketbol takımlarının, kız voleybol takımlarının ve kapalı salonda futbol karşılaşmasıyla başladı.

Havuzda da su topu maçı ile röle yarışları vardı. «Togo için Su» etkinliği çerçevesinde de, konuk öğrenciler havuzu boydan boya birçok kez yüzdüler.