«Baroktan Günümüze»: NDS Öğrencilerinin Yıl Sonu Klasik Müzik Konseri

22 Mayıs tarihinde, klasik müzik çalan sekiz NDS öğrencisi, öğretmenleri ve okul arkadaşlarına «Baroktan Günümüze» başlıklı muhteşem bir yıl sonu klasik müzik konseri sundu.

Piyanoda Lara T. (9E), Ulaş B. (9C), Zeynep K. (9D), Berra Y. (9E) Dilay A. Y.(11A), Emre B. (11F) ve Burak F. (Hz E) ile kemanda Selin Y. (9G) ve Ada E. (11A); Bach, Beethoven, Chopin, Rachmaninoff, Mozskowski, Porz Goret / Yann Tiersen ve Âşık Veysel imzalı pek çok parçayı dikkate değer bir başarıyla yorumladılar.

Emre ve Ulaş, «Bohemian Rhapsody» adlı parçayı dört el piyanoda çaldılar. Ardından piyano ve kemanda Dilay ve Ada, «Veda» adlı parçayla bu muhteşem konseri noktaladılar.

Okulumuzun müzik öğretmeni Ajda Ahu Giray ise başarılı müzisyenleri performanslarından dolayı kutlayarak onlara başarı sertifikalarını dağıttı.