NDS’de 40 farklı sosyal etkinlik kulübünün tanıtımı yapıldı

14 Eylül tarihinde, NDS öğrencilerinin haftalık programlarında yer alan sosyal etkinlik saatinde yapacakları çalışmayı belirlemeleri için, bu yıl açılan 40 kulüp ile ilgili tanıtım etkinliği düzenlendi.

Öğretmenler bu kulüp tanıtım saatinde öğrencilerin sorularını cevapladılar.
Öğrenciler, tercih sırasını da belirterek üç sosyal etkinlik seçecekler ve bir yıl boyunca girmeye hak kazandıkları kulüpte gorev alacaklar.

Farklı kulüpler arasında, kuşkusuz spor (futbol, basketbol, voleybol, fiziksel alıştırma, yüzmeyle ilgili oyunlar), yemek, çevre/permakültür, orkestra, sosyal yardım, dans, el sanatları, Türkçe veya Fransızca tiyatro gibi çok ilgi çeken kulüpler yer alıyordu.

Önerilen etkinlik listesinde, TAP (Toplumsal Afet Platformu) iş birliği ile gerçekleşecek sivil savunma, reklam afiş ve klipleri analizi ve tasarımı, sine-kulüp, İtalyanca, « petit stambouliote », « salon francophone » gibi yenilikler de yer aldı.