Çevre Kulübü

OVACIK KÖYÜ KALKINDIRMA PROJESİ 23 NİSANDA YAPILANDAN DİKİM ETKİNLİĞİ İLE TAMAMLANDI

“Yaşamak için Yaşat” Projesi kapsamında Okulumuz Çevre Kulübü - TEMA Vakfı ve pilot okullarla birlikte 2 yıl boyunca yürütülen Lüleburgaz – Ovacık köyü Kalkındırma Projesi Prof. Dr. Necdet Tekin İlköğretim okulunda 23 Nisanda yapılan etkinlikle tamamlandı.
Prof. Dr. Necdet Tekin İlköğretim öğrencilerinin hazırladıkları 23 Nisan programının ardından katılımcı okullara teşekkür belgeleri verildi .Ayrılan alanda fidanların dikimi ile devam eden etkinlikler okul bahçesinde tüm öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen grup oyunları ile şenlik havasında kutlandı.
Bu proje biterken en büyük dileğimiz; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Ovacık köyüne bağışlarımızla dikilen her bir fidanın köy çocukları için yeşerecek bir umut olmasıdır.....