CINEMANDS 2. LİSELERARASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL NOTRE DAME DE SION FRANSIZ LİSESİ CINEMANDS 2. LİSELERARASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Amaç
Sinema sanatında özgün fikirler üretebilecek, farklı bakış açılarıyla sinemaya katkıda bulunabilecek lise öğrencilerinin teorik bilgilerini pratiğe dökmelerine zemin hazırlamak, kısa filmin lise öğrencileri arasında gelişmesine katkıda bulunmak ve kısa filmlerin seyirciyle buluşmasını sağlamak yarışmanın temel amacıdır.

Kapsam
Yarışma kapsamında; kurmaca, deneysel ve animasyon türlerinde yarışmaya katılan ve ön elemeyi geçmiş filmlerin gösterimleri yapılacak ve filmler yarışacaktır.

Başvuru Koşulları

Başvuru için gerekli olan materyaller; (Dijital ortamda)

*** Ödül alan filmlere ödül heykelciği verilecektir.

Ödüller
• En İyi Film
• En İyi Senaryo
• En İyi Kurgu
• En İyi Yönetmen
• En İyi Oyuncu
• En İyi Afiş
• CINEMANDS Jüri Özel Ödülü

Değerlendirme
Başvuru yapan filmlerin ön eleme jürisi Özel Notre Dame De Sion Fransız Lisesi Sinema Kulübü öğrencileri ile CINEMANDS 1. Liselerarası Kısa Film Yarışması Finalistlerinden oluşacaktır ve bu eleme neticesinde 10 film finale kalacaktır.
22 Mayıs 2018’de yapılacak olan gösterimden sonra ödüller sahiplerini bulacaktır.

Jüri Üyeleri (alfabetik sırayla)
Ayçe Abana
Berna Laçin
Burak Kanbir
Mehmet Günsür
Önder Yaycıoğlu

Elektronik posta: cinemands@nds.k12.tr

Organizasyon Yöneticileri

Suzan Sevgi Türk Müdür Başyardımcısı
Elektronik posta: suzan.sevgi@nds.k12.tr

Ulya Tabaklar Sinema Kulübü Danışman Öğretmeni
Elektronik posta: ulya.tabaklar@nds.k12.tr

Önder Yaycıoğlu CINEMANDS 2.Liselerarası Kısa Film Yarışması Organizasyon Sorumlusu
Elektronik posta: ooyaycioglu@gmail.com

Melis Menküer NDS Sinema Kulübü Başkanı
Elektronik posta: melis.menkuer@nds.k12.tr

Ceyda Su Erden NDS Sinema Kulübü Tanıtım Sorumlusu
Elektronik posta: su.erden@nds.k12.tr

Not: Milli Eğitim Müdürlüğü onayı alındığında bu sayfada paylaşılacaktır.

Ekler

Başvuru Formu