Fransız Devlet Üniversitelerine Başvuru Koşulları (2014-2015)

Fransız devlet üniversitelerine başvuru dönemi başlamıştır.

Campus France üzerinden yapılacak üniversite başvuru dosyaları lise son sınıf öğrencilerimiz için okulumuz tarafından takip edilmekte ve Campus France merkezine teslim edilmektedir.
Dosya teslimi için ilgili Fransız Bakanlığın belirlediği tarih en geç 22 Ocak 2015’tir.
Okulumuzun dosyanın tamamlanması ve istenen evrakların teslimi için belirlediği son gün 14 Ocak 2015 Carşamba’dır.

Tüm öğrenciler başvuru dosyası için gereken evrakları 14 Ocak 2015 tarihine kadar Pınar PILON’a ulaştırmalıdır:

Başvuru ücreti: 31 Aralık 2014 tarihine kadar: 400 TL

1 Ocak 2015 tarihinden itibaren 430 TL dir.

Bu miktarlar Campus France merkezi tarafından belirlenmiştir.

Önemli: Ödemenizi yaparken Campus France dosya numarasını (TR ile baslayan 6 haneli bir numara), öğrencinin adını ve soyadını açıklama kısmında belirtmeyi unutmayınız.

Ekte Campus France merkezinin okullarla paylaştığı açıklamalar bulunmaktadır.

Ekler

Mimarlık Fakülteleri