Hazırlık Sınıfı Öğrenci Velileri ile Yöntem Toplantısı

NDS Hazırlık sınıfı öğrenci velileri için düzenlenen geleneksel yöntem toplantısı 19 Eylül’de gerçekleşti.

Yıllık eğitim programı hakkında bilgi sahibi olmak üzere, veliler önce öğrencilerin Fransızca öğretmenleriyle bir araya geldiler.

Ardından, Hazırlık sınıfları Müdür Yardımcısı Yeşim Özçubukçu, dinleyicileri Gösteri Salonu’nda ağırladı ve kendilerini okula devamsızlık ve sınavların işleyişi konularında bilgilendirdi.

Toplantıda daha sonra Hazırlık sınıflarının rehberlik danışmanı ve psikoloğu Sarem Şeşetyan söz aldı; kendi sorumluluk alanına, yıl boyunca öngörülen etkinliklere değindi ve velilerin sorularını yanıtladı.

Son olarak her dersle ilgili bir öğretmen velilere eğitim programını aktardı ve branşıyla ilgili tüm sorulara cevap verdi.