NDS Hazırlık öğrencileri Oryantasyon Oyunu için Tarabya’daki Fransız Bahçesi’nde - 26 Eylül 2013

Hazırlık sınıfları, 26 Eylül 2013 Cuma günü oryantasyon oyunu için Tarabya Parkı’ndaydılar.

Onlara Fransızca ve beden eğitimi öğretmenleri ile Müdür Yardımcısı Nadine Şenkür ve okul psikologu Aylin Kızıler eşlik etti.

Öğrenciler farklı renklerle temsil edilen 10 takıma ayrıldı. Kartların ve yönergelerin verilmesinden sonra, her bir takım, oyuna farklı bir yerden başladı.

Her birinin aşılması için 12 dakika ayrılan engeller düzenlenmişti. Bunlar arasında bir mini golf, kulaktan kulağa konuşma, adam asmaca, petank oyunu, bulmaca, ping - pong masası etrafında düzenlenen bir test vb. yer alıyordu.

Bir takım, aşamalardan birini bitirdiğinde kendisine bir sonraki aşamaya devam edebilmesi için yardımcı bir simge veriliyordu.

Sabah yaklaşık iki saat süren bu oyunların sonunda, güçlerini geri kazandıracak bir piknik yapmak, öğrencileri rahatlattı. Bazı öğrenciler, sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle paylaşmak üzere ev yapımı kek getirmişti.

Yemekten sonra bazıları, hararetli tartışmalar yaparken bazıları, şarkılar söyledi. Ve sonunda herkes okulun yolunu tuttu.

O gün, aktif katılımı ve takım ruhu ile, Gri Takım, özellikle dikkat çekti.