İkinci El Kıyafet ve Geri Dönüşüm Kermesi

Notre Dame De Sion Fransız Lisesi Çevre Kulübü olarak İzmit Ortaburun Köyü yararına 23 Mayıs Cuma günü ’’2. EL KIYAFET ’’ Kermesi düzenlenecektir.
Ayrıca kermesimizde Çevre Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu geri dönüşüm ürünleri satışa sunulacak ve elde edilecek gelir İzmit Ortaburun köyündeki okulun tadilatı ve eğitime kazandırılması için kullanılacaktır.
Kullanılmayan ancak iyi durumda bulunan aksesuar (takı- eşarp- kemer- çanta vb) kıyafet, süs eşyası, kitap, CD den hazırlanacak koleksiyon okulda satışa sunulacaktır.
Kermesimize hem tedarikçi hem de alıcı olarak vereceğiniz desteğe çok teşekkür ederiz.

ÇEVRE KULÜBÜ

23 Mayıs Cuma Saat: 11.00
Bağışta bulunacağınız malzemeleri en geç 2 Mayıs Cuma gününe kadar Çevre Kulübüne ulaştırmanızı rica ederiz.
Resimlerde öğrencilerimizin geri dönüşüm çalışmaları gösterilmektedir.