İZMİT ORTABURUN KÖYÜ YARARINA YAPILAN STEPHANE BLET CAZ KONSERİ VE ÇEVRE KULÜBÜ KERMESİ

16 Mayıs 2013 tarihinde yaplan Stéphane Blet Caz Konseri, çevre kulübü öğrencilerimizin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Tema Vakfı işbirliğiyle yürüttüğü İzmit Ortaburun Köyü Kalkındırma Projesi yararına düzenlenmiştir.
Konserin ilk bölümünde NDS Caz Kulübü öğrencileri Stéphane Blet ile birlikte mini bir konser vermiştir.
Aynı gün Aşçılık -Kimya -El sanatları ve Çevre kulübünün kermesi yapılmıştır.
Yapılan bu çalışmaların tüm geliri köyün sulama ve sağlık ocağı inşaatına ayrılacaktır

Bu projede görev alan başta caz-aşçılık-müzik-kimya ve elsanatları kulübü öğretmen ve öğrencileri olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, bu projeyi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.

Ekler

Moodle Sınav Takvimi TICE (Dijital Ortam Eğitimi Paylaşımları) Veli / Bilgi E-OKUL web-mail