İç Sınav Sonucuna göre 9. Sınıfa Kaydolan Öğrenciler

İstanbul Fransız Liseleri İç Sınavla 9. Sınıfa Doğrudan Geçiş İçin Yapılan Yeterlilik Sınavları’nın Sonuçlarına Göre 28 Haziran Asil kayıt ve 29 Haziran Yedek Kayıt tarihlerinde 9.Sınıfa Kaydolan Öğrenciler:

KAYITLI ÖĞRENCİLER
Ad Soyad
1 Gökay Kayra BEREKET
2 Güney ERSOY
3 Kardelen ARSLAN
4 Alara KAYALAR
5 Ege Arda KÖKSOY
6 Lina Zeynep ŞİLAN
7 Nehir CANDAŞ
8 Emre Batu OKULLU
9 Çiğdem ÇOLAKOĞLU
10 Enci Derin ARSLAN
11 Naz TANKA
12 Yanki BULUT
13 Liza ÇANAKÇI
14 Nisan PEKKAN
15 Erşah ELVERİŞ
16 Ada EMETİLER

Açıklama: Fransız Okulları Kurum Yönetmelikleri uyarınca, (alfabetik sırayla) Küçük Prens, Neslin Değişen Sesi, Yeni Nesil 2000 Ortaokullarını bitiren öğrencilere yönelik İstanbul’da bulunan Fransız Liselerince ortak Fransızca ve Türkçe Yeterlilik Sınavı düzenlenmiştir. Bu sınavlarda başarılı olanlar 9. sınıfa doğrudan geçmeye hak kazanır.

Bu sistemin hazırlık kayıtlarıyla hiçbir bağlantısı olmayıp, hazırlık kontenjanını etkilememektedir. Uygulama şekliyle hazırlık sınıflarına kayıtları rahatlatmaktadır.

Moodle Sınav Takvimi TICE (Dijital Ortam Eğitimi Paylaşımları) Veli / Bilgi E-OKUL web-mail