İki NDS öğrencisinin de mensubu olduğu Türk Millî Su Topu Takımı altın madalya kazandı

9F’den Alim Cemal K. ve 9B’den Bartu O.’nun oyuncusu oldukları Su Topu Millî Takımı, 6-9 Mayıs 2018 tarihleri arasında on altı yaşından küçük oyuncuların yer alabildikleri 1. «Barkalov Cup» Uluslarası Turnuvası’na katıldılar.

Ukrayna’nın Harkov kentinde düzenlenen bu turnuva, 2004 yılında vefat eden olimpiyat su topu oyuncusu Aleksey Barkalov’a adanmış bulunuyor. Turnuva, aynı zamanda 2019 yılı için öngörülen Avrupa Şampiyonası’na hazırlık çerçevesinde düzenleniyor.

Azerbaycan, Beyaz Rusya ve Ukrayna’nın iki takımıyla karşılaşan Türk takımı, bu vesileyle altın madalya kazandı. Takımın oyuncusu olan iki öğrencimizi de içtenlikle kutluyoruz. NDS’li iki su topçu Uluslararası Barkalov Cup turnuvasında altın madalya ile döndüler