İstanbul’un Kurtuluşu Töreni

Hava şartlarının uygun olmaması nedeniyle, töreni hazırlayan öğrenciler ve öğretmenler, Atatürk köşesinde toplandı.

Müdürümüz Yann Lansalut’ nün giriş konuşmasının ardından, Türk Müdür Başyardımcımız Suzan Sevgi, İstanbul’un kurtuluşu ile görüşlerini bizlerle paylaşmak üzere söz aldı.

Kutlamada, edebiyat öğretmenleri Ulya Tabaklar ile Gülhüma Savaş’ın dört öğrencisi görev aldı.

Programı, 9E’den Deniz Bayrakçıoğlu Türkçe; Canan Ünlükahraman ise Fransızca olarak sundu.

Okulumuza internet iletişimi sorumlusu ve lise fotoğrafçısı olarak görev almak üzere gelen Nathalie Ritzmann’ın konuşmasının ardından, 9A ’dan Selin Gürocak, günün anlam ve önemi ile ilgili hazırlamış olduğu metni sundu.

9C’den Eyşan Ateş ise Orhan Veli’nin ünlü «İstanbul’u Dinliyorum» başlıklı şiirini çok hoş bir şekilde okudu.

Nathalie Ritzmann’ın konuşmasını aşağıdaki eki tıklayarak görebilirsiniz.