İzmir’de Düzenlenen Ulusal Yarışmada NDS’nin « Destination Imagination » Kulübü’ne Üçüncülük Ödülü

NDS « Destination Imagination » Kulübü’nden 7 öğrenci, rehber öğretmenleri Roni Kandiyoti ile birlikte 15-18 Şubat 2018 tarihleri arasında İzmir’de aynı başlıkla düzenlenen ulusal bir yarışmaya katıldılar.

Yolculuk öncesinde, ilgili lise öğrencilerimiz, dekor, kostüm, makyaj ve kendi yaratıcılıklarının ürünü bir kutuyla birlikte, kadın-erkek eşitliğini konu alan ufak bir tiyatro oyunu hazırladılar.

Yarışma, 7 kategoriden oluşuyordu. 13 lise grubunun yarıştıkları bu etkinlikte, NDS, « Sosyal Sorumluluk » kategorisinde yer alıyordu.

Yarışma iki aşamadan oluşuyordu:
 Kısa bir etkinlik
 Tiyatro oyununun sunumu (8 dakika)

Herhangi bir zorunluluk olmamasına rağmen, öğrencilerimiz sunumlarını İngilizce gerçekleştirdiler ve böylelikle Shakespeare’in dilindeki yetkinliklerini de kanıtlamış oldular.

Kulübümüz Jüri tarafından üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Katılımcılardan iki öğrencimiz, Damla et Selin İda (9B), izlenimlerini bizlerle şöyle paylaştılar:
« Asla unutmayacağımız bir yarışma oldu. Çok eğlendik ve çok çalıştık. Bir sonraki kez kazanmayı umuyoruz. ».

« Destination Imagination » Kulübü öğrencilerini ve rehber öğretmenlerini kutluyoruz.