Kardeş Okulumuz Iğdır İlkokulu İçin Organize Edilen Bağış Kampanyası

Sosyal Yardım Kulübü rehber öğretmeni Jülide Dağtekin’in girişimiyle, Kurban Bayramı öncesi Iğdır’daki kardeş okulumuzun öğrenci ve öğretmenlerine yönelik bir yardım kampanyası düzenlendi.

İki hafta süren kampanya sonucunda, giysi ve ayakkabı dolu büyük bir çantanın yanı sıra yatak çarşafları, oyun, oyuncak, balon, kırtasiye, kitap, okul çantası ve bunlarla birlikte, bir keman ve bir de gitar olmak üzere, tam 18 kutu bağış toplandı ve bunlar, bayramdan bir hafta önce, çarşamba günü Iğdır’a gönderildi.

Sosyal Yardım Kulübünün yeni üyeleri, paketlere eklenmek üzere çeşitli kartlar da yazdı.

Kampanyaya çok sayıda öğrenci ve veli ilgi gösterdi; hepsine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kartlarını yazarken görülen öğrencilerin fotoğrafları, Fotoğraf Kulübü üyeleri tarafından çekilmiştir.