Kayıt İşlemleri

KAYIT İŞLEMLERİ

1- Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemi okul sekreterliğinde başlar. Kayıt işlemlerinin veli tarafından yürütülmesi gereklidir. (noterden tasdikli vekaletname ile yetkilendirilmiş kişi de okuldaki kayıt işlemlerini yürütebilir ancak banka kredi işlemlerinin tamamlanabilmesi için velinin şahsen başvurusu gereklidir.)

2- Kayıt için gerekli belgeler

3- Bu işlemden sonra sekreterliğin vereceği kayıt fişiyle bankaya gidilir, İlk taksit 7640 TL yatırılarak çift dekont alınır ve bankayla sözleşme yapılır. Kayıt günlerinde banka yetkilileri okulda bulunacaktır. ( Yoğun kayıt günlerinde sözleşme yapmak için banka şubesine gidilmesi ve/veya bir sonraki gün okula gelinmesi gerekebilir.) 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Sözleşme için yanınızda bulunması gereken belgeler, sözleşmeyi imzalayacak kişiye ait nüfus cüzdanı ve fotokopisi, ikâmetgâh senedi ya da son aya ait telefon, elektrik, su vs.. faturası ve gelir getiren belgedir.

Kayıt ücretinin tamamının peşin ödenmesi durumunda sözleşme yapılmasına gerek yoktur.

İlk taksidi havale veya EFT yoluyla yapmak için banka bilgileri:
Akbank Harbiye Şubesi
IBAN TR21 0004 6001 6688 8000 0646 00
( Kesin kayıt hakkı kazandığınız açıklanmadan hiçbir ödeme yapmayınız.)

4- Bankadan alınan sözleşmenin bir kopyası, taksit dekontu ve kayıt fişi okul sekreterliğine teslim edilir.

5- İngilizce Seviyesi ile ilgili form ve varsa Fransızca-Türkçe derslerinden Seviye Tespit Sınavı başvurusu ile ilgili dilekçe sekreterliğe teslim edilir.

6- Bu aşamada internet sitesindeki Öğrenci Bilgi Formu linki aktif hale gelecektir. Öğrenci Bilgi Formu’nun internet ortamında doldurulması ile kayıt işlemi tamamlanır.

7- Servis kullanacak öğrenciler için servis kayıt formunu doldurulup sekreterliğe teslim edilir.

8-Kayıt çekilmesi söz konusu olursa “Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği”nin ücretlerin iadesi maddesine göre yıllık ücretin yüzde 10’u iade edilmez.

Banka iletişim bilgileri:

AKBANK T.A.Ş HARBİYE ŞUBESİ