Keman - Piyano İkilisi

• R. Schumann – 3 Romances

Moderato, Affettuoso, Moderato

*** Ara ***

• L.Van Beethoven – Sonate No : 5 Fa Majör (İlkbahar Sonatı)

Allegro, Adagio, Scherzo, Rondo

Musa Albukrek, keman

İstanbul’da doğan sanatçı, keman öğrenimine Seyfettin Asal ile başlamış ve İstanbul Konservatuvarında Ekrem Zeki Ün ile devam etmiştir. Pre-klasik Oda Müziği Topluluğu’nu kurarak çeşitli kültür merkezleri ile radyo ve televizyonlarda konserler vermiştir. Keman öğreniminde ileri düzey çalışmalarını, Ionescu Galati ile sürdürmüştür. İki kez Romanya Doktorlar Orkestrasına solist olarak katılmıştır. Dr. Albukrek halen, Amerikan Hastanesinde operatör doktordur ve Yıldız Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisidir.

Nükte Uğurel, piyano

İstanbul doğumlu sanatçı, High School ve Özel Notre Dame de Sion Fransız Lisesi mezunudur. Elisabet Erkul ve Ferdi Statzer ile başladığı piyano çalışmalarını, Almanya’da sürdürmüştür. Aachen Konservatuvarı ve Köln Müzik Hochschule’den, Erika Niessen’in öğrencisi olarak mezun olmuştur. Stefan Askenazi’nin kurslarına katılan sanatçı, birçok oda müziği, solo ve orkestra konserleri vermiştir.