Kuşadası’nda Düzenlenen Ulusal Yarışmada NDS’nin «Destination İmagination» Kulübü birinci olarak Amerika’da dünya finallerine katılma hakkı kazandı

Kuşadası’nda 21-24 Şubat 2019 tarihler arasında düzenlenen, 19 ilden 447 takım ve yaklaşık 2800 öğrencinin katıldığı «Destination İmagination Türkiye» finallerine okulumuz 3 takımla katıldı.

Bilimsel dalda katılan Siontific takımı kendi kategorisinde en yüksek 4. proje puanını alarak genel sıralamada Türkiye 12.si oldu.

Teknik dalda katılan Mission takımı turnuvanın en iyi 3. dronunu yaparak genel sıralamada Türkiye 7.si oldu.

Sosyal sorumluluk dalında katılan İmagina’Sion takımı gösterdiği yüksek performansla Türkiye 1.si olarak Amerika’da yapılacak dünya finallerine katılma hakkı kazandı.

Hayal güçlerini kullanarak çok başarılı projeler gerçekleştiren her üç takımımız da sunumlarını İngilizce yaparak bu dile de Fransızca kadar hakim olduklarını gösterip jürinin takdirini kazandı.

Öğrencilerimizi içtenlikle kutluyoruz.