Lise sonların NDS’deki son haftası

NDS’de 2017 mezunlarının son haftaları güzel ve samimi bir ortamda geçti.

Son hafta her gün için farklı bir sürpriz düşündüler.
Bir gün hepsi battaniyeleri veya en sevdikleri oyuncakları eşliğinde pijamayla okula geldiler.

İkinci gün, bahçenin ortasında, gençler ve öğretmenler arasında en cesaretli olanlar, mekanik boğa üzerinde sonu kahkaha ve fotografla biten rodeo macerası yaşadılar. Bir grup dev jenga oynadı.

Başka bir gün, hava muhalefeti tüm liselilerin geleneksel pop-corn, pamuk şeker, macun ve maraş dondurma stantlarından faydalanmalarını engelleyemedi.

Son gün eğlence programında kız öğrencilerin saçlarında menekşe taçlar, herkesin elinde sallanan mor beyaz bayraklar dikkat çekiyordu. Öğrencilerin danslarına öğretmenleri de eşlik etti ve böylece 5 senelik yoğun bir çalışma dönemi herkesi çoşturan müzik şarkı ve dans dolu bir festival havasında sona erdirildi.