Mario Levi ile Yaratıcı Yazma Atölyemiz’in Birinci Oturumu Gerçekleşti

Okulumuzun bu yıl beşincisini düzenlediği Yaratıcı Yazma Atölyesi’nin birinci oturumu, usta yazar Mario Levi’nin katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul’daki Fransız Okullarından gelen öğrencilerin de dahil olduğu 130 kişilik öğrenci grubu, 12 Nisan 2018 Perşembe günü okulumuzda buluştu. Açılışın ardından gençlerle tanışan yazar, yazma sürecinde yaşanan sıkıntılardan bahsetti; verdiği yönergelerle yazmaya hevesli gençlere söz veren yazarımız, yazılan metinleri değerlendirdi. Usta yazar, atölye boyunca farklı yazma teknik ve uygulamalarla öğrencilerimizin sesini duymamızı, hayallerinin ve izlenimlerinin gücünü fark etmemizi sağladı.

Oldukça verimli geçen birinci oturumun ardından 3 Mayıs 2018 Perşembe günü gerçekleşecek ikinci oturum için katılımcı öğrencilerimize ödev veren yazarımız, gençlerimizin yazma süreçlerini daha yakından değerlendirme ve onları yönlendirme fırsatı bulacak.

Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan, hayallerinin peşinden giden tüm gençlerimize teşekkür ederiz.