Murat Gülsoy’la “Büyübozumu : Yaratıcı Yazma Semineri”

14 Mart Cuma günü Edebiyat Zümresi’nin düzenlediği Murat Gülsoy’la “Büyübozumu : Yaratıcı Yazma Semineri” Özel Saint Benoît Fransız Lisesi, Özel Saint Michel Fransız Lisesi, Özel Saint Joseph Fransız Lisesi, Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi ve İzmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile okulumuz öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

İki oturum halinde gerçekleştirilen seminerde Murat Gülsoy, katılımcılara örneklerle yaratıcı yazma becerileri ile ilgili deneyimlerini ve önerilerini aktardı.

Yaratıcı yazmanın sonsuz bir yolculuk olduğunu, değişik bakış açıları ve tekniklerle aynı konunun farklı üsluplarla işlenebileceğini anlatan yazarımız, seminerin sonunda 9 Mayıs Cuma günü gerçekleştireceğimiz atölye çalışması için gönüllü öğrencilerin “Bıçak” ve “Otel” sözcükleri üzerine kurgulanan bir öykü yazabileceğini dile getirdi.

Şimdi, yazma yeteneği olan, yazmayı yaşamının önemli bir eylemi olarak düşünen tüm öğrencilerimizi yazmaya davet ediyor ve 9 Mayıs’ta görüşmek üzere diyoruz.