NDS 11 C Sınıfının Tophane’deki Post-Empresyonizm Sergisi’ni Ziyareti

11 Ekim tarihinde, NDS 11 C sınıfı öğrencileri, Plastik Sanatlar Öğretmeni Aysun Coolen eşliğinde, Tophane’de ziyarete açılan Post-Empresyonizm Sergisi’ni keşfetme olanağı buldular.

Öğrencilerimiz, Auguste Renoir, George Braque, André Derain, Édouard Vuillard, Kees Van Dongen, Maurice Denis, Pierre Bonnard, Paul Signac gibi usta ressamların pek çok eserini hayranlıkla gözlemleyebildiler. Ayrıca bu ziyaretle, post-empresyonizm, neo-empresyonizm, Nabiler Akımı, Pont-Aven Ekolü veya kübizm gibi farklı sanat akımlarından bazılarını daha iyi anlayabilme fırsatını yakaladılar.

48 sanatçının 102 eserinden oluşan bu sergi, 6 Kasım 2018’e kadar Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.