NDS Çevre/Sürdürülebilir Yaşam Kulübü “Caretakers of the Environment International Austria 2018” konferansına katılıyor.

Bu yıl 8-14 Temmuz tarihleri arasında 32.si Judenburg şehirinde gerçekleşen “Caretakers of the Environment International Austria 2018” konferansına Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi Çevre/Sürdürülebilir Yaşam Kulübü öğrencileri, öğretmenimiz Seval Erol eşliğinde katıldı.

Biz iki projeyle katıldık; “Keeping the Lycian Way Clean” ve “Examine the Ecocity:Eskişehir”. Examine the Ecocity: Eskişehir adlı projemizi Saint Michel Çevre Kulübü öğrencileriyle beraber hazırladık. Konferans, proje posterlerinin sunumuyla ve açılış seramonisiyle başladı.

Seremonide CEI’nin başkanı ve Styria bölgesinin federal konseyinin başkanı gibi önemli isimler de konuşma yaptı. Bir hafta süresince projelerimizi sunacağız, çevre gezileri yapacağız, bulunduğumuz alanı keşfedeceğiz ve kültür gecesi yaparak da farklı kültürleri tanıyacağız. Şu ana kadar her şey çok güzel geçti. Bundan sonrası için de çok heyecanlıyız.

Helinnaz T.