NDS Dans Kulübü öğrencilerinin Caretakers of the Environment Uluslararası Çevre Konferansı’ndaki Gösterisi

4 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye’de ilk kez düzenlenen Caretakers of the Environment Uluslararası Çevre Konferansı’nın 33.’sü İstanbul ’da Şile’de yapıldı.

Konferansa Amerika, Rusya, Portekiz, Polonya, Endonezya, Japonya, Çin, Danimarka, Meksika ve İsveçten toplam 232 lise öğrencisi ve öğretmenleri katıldı.

Tüm programa katılan ve atölyeler de düzenleyen Çevre ve Sürdürülebilirlik Kulübü öğrencilerimizin ve rehber öğretmenleri Seval Erol’un yanında her ülkenin kendi kültürünü yansıtan bir etkinlik gerçekleştirdiği gecede okulumuz dans kulübü öğrencileri Türkiye’yi temsilen iki ayrı gösteri sergiledi.