NDS 12. ve 11. sınıflarının yıl sonu töreni

16 Haziran günü Notre Dame de Sion Fransız Lisesinde 12. ve 11. sınıf öğrencileri için, Okul Kurucu temsilcisi Sör Monique, Okul Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi’nin katılımıyla eğitim-öğretim yılı sonu töreni düzenlendi.

Etkinlik sırasıyla 12. sınıf ve 11.sınıf müdür yardımcıları olan Aurélie Frau-Kozak ve Ahmet Enver Çetinçelik tarafından yönetildi.

Onur ve sınıf birinciliği ödülleri sırasıyla Sör Monique, müdürler, müdür yardımcıları ve sınıf öğretmenleri; sonra da başarı sertifikaları ve teşekkür belgeleri kulüp sorumlusu öğretmenler tarafından öğrencilere verildi.

Yann de Lansalut ve ardından Suzan Sevgi sırayla, özellikle 12.sınıflara seslenerek lisede geçen yıllardan söz ettiler sonra da bu eğitim yılı sonunda NDS’den ayrılacak olan öğretmenler için teşekkür konuşması yaptılar.

Bir 12. sınıf öğrencisi bayrağı 11. sınıflardan bir arkadaşına teslim ettikten sonra tören İstiklal Marşı ile son buldu.

Üniversite eğitimlerini kimi Türkiye’de, kimi yurt dışında yapacak olan 2016 mezunlarına başarılar dileriz.