NDS Öğrenci Birliğinin yeni başkanı, Arda Genç

24 Ekim 2014’te NDS’de Öğrenci Birliğinin yeni başkanını ve her seviyenin birlik temsilcilerini belirlemek üzere seçim yapıldı.

Oy verme işlemi için idarenin ve müdür yardımcılarının büroları kullanıldı. İki ders saati boyunca öğrenciler sandıklara giderek, tüm resmî seçimlerde olduğu gibi, seçtikleri isimlerin altına evet mührü basarak oylarını kullandılar ve seçim listesini imzaladılar.

Oylama sonunda seçim bürosu Aslıhan Akatlı’nın yönetiminde bir araya gelerek sayıma başladı.

Seçim sonuçları aynı gün Okul Müdürü Yann de Lansalut tarafından bayrak töreni sırasında ilan edildi. Son sınıf öğrencimiz Arda Genç’in en yüksek oy oranıyla NDS Öğrenci Birlinin yeni başkanı olduğu açıklandı.

Öğrenci Birliği üyesi olarak daha önce iki yıl görev yapmış olan yeni Başkan bu seçimin sonucundan çok mutlu olduğunu ve yaşanan strese rağmen seçileceğine inandığını söyledi.

Arda’yı ve seviye sınıf temsilcilerini seçildikleri için tebrik eder, bu görev yılında kendilerine başarılı çalışmalar dileriz.