NDS Öğrencilerinin Görsel Sanatlar Sergisi

Hazırlık, 9 ve 10. sınıf öğrencileri Haziran ayı başında bir hafta boyunca öğretmenleri Walid Zekri yönetiminde yıl boyu gerçekleştirdikleri çalışmaları sergilediler.

Sergide otoportre üzerine fotoğraf montajı, Osmanlı süsleme sanatından esinlenerek tasarlanmış çeşitli nesneler, ayrıca ünlü eserlerden hareketle gerçekleştirilmiş karikatürler görmek mümkündü.

Hazırlık öğrencilerinin Fransızca öğretmenleri Romain Cavet ile dersler arası bir çalışma çerçevesinde tasarladıkları çeşitli konuları içeren mecmualar da sergilenenler arasındaydı.

İki adet de projeksiyon sunumu yapıldı. (Birincisi «Hayatım» konulu idi, diğeri ise Victor Hugo ile ilgili olarak, Hugo tekniğine göre suluboya çalışmasıydı.)

Sergi, aynı Görsel Sanatlar öğretmeni tarafından yönetilen mimarî tasarım kulübünün maketleri ile tamamlanıyordu.