NDS Sinema kulübünün iki öğrencisi ISEWORLD’ün düzenlediği «Şehrini Tanıt Hayaline Uç» kısa film yarışmasında birinci olarak New York gezisi kazandı

NDS Sinema kulübü öğrencilerinden Alp Revanbahş ve Asya Günen çektikleri «The City» adlı filmle ISEWORLD’ün düzenlediği «Şehrini Tanıt Hayaline Uç» kısa film yarışmasında birinci olmuşlar ve ödül olarak «Bir haftalık Amerika Seyahati» kazanmışlardır.

14-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen New York gezisinde öğrencilerimize öğretmenleri Banu Hatipoğlu ve ISEWORLD Genel Müdürü Alp Yegül eşlik etmiştir.

Öğrencilerimiz, Modern Sanat müzesi MOMA’yı, Metropolitan Müzesini, Şehir Kütüphanesini, ünlü yazar Edgar Allan Poe’nun Bronx’ta bulunan son yaşadığı evini, Harlem’i ve Harlem Studio’yu, Central Park’ı, New York Film Akademisini gezmişler, Colombia Üniversitesini ,Taft School ve Yale Üniversitesini de ziyaret ederek gözlem ve araştırma yapma fırsatı yakalamışlardır.

Alp Revanbahş ve Asya Günen’i bir kez daha tebrik ediyoruz.

Filmi izlemek için linke tıklayınız.