NDS Sosyal Yardım Kulübü Güngören Rehabilitasyon Merkezi’nden gelen engelli dostları ağırladı

30 Nisan günü Sosyal Yardım Kulübü öğrencileri olarak okulumuzda Güngören Rehabilitasyon Merkezi’nden gelen engelli dostlarımızı ağırladık.

Her sene gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe kulüp dışından da farklı seviyelerden gönüllü öğrenciler katıldılar.

Yaşları 8 ile 18 arasında değişen misafirlerimizle resim yapma, tişört boyama, hamur ve kil şekillendirme, yüz boyama, balon oyunları gibi etkinlikler yaptık.

Misafirlerimizden şarkı söyleyenler oldu ve birlikte dans ettik.

Bir grup erkek öğrenci bahçede okulumuz öğrencileri ile top oynadı.

Gün sonunda misafirlerimize katılım sertifikalarını dağıttıktan sonra kendilerini seneye yine ağırlamak üzere uğurladık.

Sunulan resimlerin bir bölümünü gerçekleştiren Fotoğraf Kulübü üyesi Elif Satır’a teşekkür ederiz.