NDS Sosyal Yardım Kulübü çalışmaları

Sosyal Yardım Kulübü, eylül ayından itibaren kalabalık ve istekli bir kadro ile yoluna devam etmektedir. Öğrenciler, çalışmayı arzu ettikleri kurum, vakıf ve derneklerle temasa geçtikten sonra üç proje üzerinde yoğunlaştılar:
 Umut Çocukları Derneği
 KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı)
 Aşağı Çarıkçı İlköğretim Okulu (Iğdır, kardeş okulumuz).

Umut Çocukları Derneğinin ’’Kış Eylem Planı’’ kapsamında 2 ay boyunca öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, 18-24 yaş arası erkek kıyafetlerini okula getirdiler ve bunları, ihtiyaç sahibi gençlere teslim ettik.

Kasım ayının 3.haftası, kantinimizde bir kermes düzenledik. Elden edilen gelirle KAÇUV’da kalan çocuklara 55 adet tek kişilik nevresim takımı ve yüz havluları satın aldık; bunları da çocuklarımıza geçen hafta ulaştırdık.

Yılın son etkinliğinde ise okulumuzun Iğdır’daki kardeş okuluna (Aşağı Çarıkçı İlköğretim Okulu) anaokulu ve ilköğretim öğrencileri için hazırladığımız paketleri göndereceğiz. Mendil, sabun, oyun hamuru, parmak boyaları, okuma ve boyama kitaplarından oluşan bu yılbaşı hediyelerinin Iğdır’daki kardeşlerimize en kısa sürede ulaşmasını diliyoruz.

Bu çalışmaları destekleyen tüm arkadaşlarımıza, ailelerine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.