NDS Sporcularının başarıları devam ediyor

NDS’li sporcular son haftalardaki yarışma ve turnuvalarda kendilerini kanıtladılar.

Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan Şişli İlçe turnuvalarında Kız Masa Tenisi takımımız
birinci, Kız ve Erkek Basketbol takımlarımız ikinci, Kız ve Erkek Voleybol takımlarımız üçüncü olmuştur.

3-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Işık Okulları’nın yüzyılı aşan okullar turnuvasında kız masa tenisi takımımız bronz madalyanın sahibi oldu.

9 Mayıs 2017 tarihinde Saint-Michel Lisesi’nin düzenlediği yelken buluşmasında kız

yelken takımımız birincilikle, erkek yelken takımımız ise ikincilikle podyumdaki yerini

aldı.

Öğrencilerimiz Aslı Kahraman ve Öykü Bingöl 10-11 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen
Sainte-Pulchérie Fransız Lisesi’nin düzenlediği tenis turnuvasını ikincilikle bitirdi.

Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Franco-fête spor turnuvasında Kız Masa Tenisi ve Basketbol takımlarımız ile Erkek Futbol Takımımız altın madalya kazandılar. Erkek Basketbol Takımımız da üçüncülüğe hak kazandı.

Tüm sporcu öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.