NDS Sürdürülebilir Yaşam /Çevre Kulübü Öğrencileri ve gönüllülerimiz Hayvan dostlarımızla...

Toplum hizmetleri kapsamında NDS Sürdürülebilir Yaşam/Çevre kulübü öğrencilerimiz hayvan dostlarımız için makarna, mama kampanyası başlatmış ve hayvan barınaklarındaki hayvan dostlarımıza dikkati çekmek amacıyla öğrencilerimizin sokak hayvanları ya da sahiplenilen bir hayvanla fotograf çektirmelerini istemiştir.

Organize edilen fotograf yarışmasında gönderilen resimler Sinema Kulübü rehber öğretmeni Cemil Ceylan ve NDS fotoğrafçısı Nathalie Ritzmann tarafından değerlendirilmiştir.
Derece alanlar:
1.Lal Atakay
2.Ece Yakutlu
3.Mina Tandoğan-Leyla Bıkmaz.

Dereceye giren öğrenciler ve kulüp öğrencileri 15 Mart Çarşamba günü topladıkları malzemeleri teslim etmek ve veteriner hekimlerden hayvan bakımı hakkında bilgi almak amacıyla Şişli Belediyesi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etmişlerdir.