NDS Tanıtım Toplantıları

Ekleme:
Önerilen okul gezisi gün ve saatlerinin dolması ve bu konuda veli adaylarından yoğun talep gelmesi üzerine yeni gün ve saatler açılmıştır.
21, 22, 23, 28, 29, 30 Haziran, 3, 4, 6 Temmuz günleri saat 14.00’te müdür yardımcısı ve/veya rehber öğretmen eşliğinde okulumuzu gezmek üzere randevu alabilirsiniz.
Eski randevunuzu değiştirmek istiyorsanız, randevu aldıktan sonra okula mail veya telefonla bilgi veriniz. Aynı ismin sistemde iki kez olması durumunda ilgili kişi aranmakta ve seçime bağlı olarak randevulardan biri silinmektedir.

Notre Dame de Sion’u yakından tanımak isteyen ve tanıtım toplantılarına katılamayan öğrenci ve veli adaylarını 12 Haziran Pazartesi -16 Haziran Cuma haftasında her gün saat 14.00’te, 19 Haziran Pazartesi gününden 7 Temmuz Cuma gününe kadar her gün saat 10.00’da müdür yardımcısı ve/veya rehber öğretmen eşliğinde okulumuzu gezmeye bekliyoruz. (Hafta sonu ve bayram tatilinde okul tanıtımı yapılmamaktadır.)

12 Haziran Pazartesi (dahil) gününden itibaren 7 Temmuz Cuma (dahil) gününe kadar, tercih ettiğiniz günü bilgi formunda belirtiniz.

Her güne en fazla 10 öğrenci ve ailesi kabul edilecektir.

Formu doldururken bir günü görmemeniz o günün kontenjanının dolduğu anlamına gelir.

Bilgi formu tamamlanmadan okul gezisine katılım kabul edilmeyecektir.

Bu saatler dışında okul gezisi yapılmayacaktır.

Teyit için veli telefonla aranacaktır.

Aynı ismin sistemde iki kez görünmesi durumunda ilgili kişi arandığında seçimine bağlı olarak randevulardan biri silinmektedir.

Eski randevunuzu değiştirmek istiyorsanız veya toplantıya katılamıyorsanız, lütfen okula mail veya telefonla bilgi veriniz.

Bilgi formunu doldurmak ve randevu almak için tıklayınız.

BİLGİ FORMU 2

Konu ile ilgili sorularınız için 0212 219 16 97 - 0212 231 26 16 numaralı telefonlardan Öğrenci İşlerini arayabilir veya ndskayit@nds.k12.tr adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.