NDS Tanıtım Toplantıları/ Tanıtım Sunumu

Lise tercihlerinde Notre-Dame de Sion’u düşünen 8. sınıfı bitirip LGS’ye girecek olan öğrencilere ve velilerine yönelik olarak okulun eğitim sisteminin, akademik ve sosyal olanaklarının, kariyer planlama çalışmaları ile üniversite başarılarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir.

düzenlenen toplantılarda idareci, öğretmen ve öğrenci katılımıyla 20 dakikalık genel bilgilendirmenin ardından, gruplara ayrılarak okul gezilmiş ve bu sırada varsa öğrenci/veli adaylarının soruları yanıtlanmıştır.

Bu toplantılarda kullanılan sunumun linki aşağıda paylaşılmaktadır.

25-26-27-28 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde her sabah saat 10.00’da ve her öğleden sonra saat 14.00’te bir müdür yardımcısı veya bir rehber öğretmen eşliğinde ilgilenen veli/öğrenciler okulu gezmiş ve okulla ilgili bilgi almışlardır.

Tanıtım toplantıları tamamlanmıştır.

Konu ile ilgili sorularınız için 0212 219 16 97 - 0212 231 26 16 numaralı telefonlardan Öğrenci İşlerini arayabilir veya ndskayit@nds.k12.tr adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.