NDS Türkçe Tiyatro Kulübü « Artiz Mektebi » oyununu sahnelendi

NDS Türkçe Tiyatro Kulübü, bir konservatuvarda geçen öğrenci- öğretmen ilişkilerini mizahi bir tarzda ele alan bir oyun olan « Artiz Mektebi »’ni 16 Mayıs Genç Günler kapsamında Kağıthane Sahnesinde ve NDS Gençlik Haftası etkinlikleri sırasında 17 Mayıs günü de gündüz öğrenciler için ve akşam veliler için okulumuzda sahneledi.

Oyunun yazarları Müjdat Gezen & Kandemir Konduk yazdığı oyunu, Selim Canpolat yönetti. Hanife Taşdelen ise TIyatro Kulübü sorumlu öğretmeni olarak tüm koordinasyonu sağladı.

Oyunda, öğrencilerimiz Onur Parlar, Melis Ekren, Baran Baysal, Deniz Şen, Meriç Gürbüz, Eren Yılmaz, Ece Başak, Helin Elaydın, Zeynep Pakdamar, Ada Köprülüler, Ayris Saner, Doğan Karayılanoğlu, Deniz Burnaz, İpek Ergül rol aldılar.

Paragöz bir müdirenin yönettiği bir konservatuvarda geçen, farklı sosyo-ekonomik çevrelerden gelen ve birbirini seven iki öğrencinin aşkı, otuz yıl boyunca birbirine açılamayan iki öğretmenin sonunda evlilikle sonuçlanan hayatları, uyanık bir hademenin kişiliğinde öğretmen-öğrenci; sistem-eğitim; yöneten -yönetilen arasındaki ilişkilerin mizahi bir tarzda ele alındığı « Artiz Mektebi » adlı oyun, NDS Türkçe Tiyatro kulübü tarafından başarıyla sahnelendi.